Häst

Min bäste, fine Monarch.

Så efterlängtad och så otroligt älskad från första stund. Min drömponny. Han har aldrig slutat att imponera på mig. Alltid arbetsam och glad. Öronen spetsade framåt. Min älskade vän. 

I veckan som kommer ska Monarch besiktigas, för han är nämligen såld till en jättefin familj som kommer älska honom minst lika mycket som jag har gjort. Viktigast av allt är att han kommer att göra en liten tjej jättelycklig och det har ju varit syftet med honom från dag ett. Jag kunde inte önskat bättre förutsättningar för honom. Och nog visste jag att han skulle charma dem, hela högen 🙂 

Lille Monarch, du var bara 30 minuter när jag träffade dig första gången. Du var alldeles lerig och sur för mor din var så upptagen med att hålla hagkompisen på tillbörligt avstånd och du var hungrig. Också sur över att två människor höll i dig när du försökt gå till mamma, du har alltid varit lite ”jag kan själv”. Du brukade gå på hästtransporten själv först och stå där inne och sova medan du väntade på att din mor skulle kliva på. Du accepterade att bli badad och putsad och fejad från början men allra bäst mådde du nog den dagen vi förberedde dig inför hingstpremieringen 2012. Vi stod 4 personer och badade och flätade dig. Du stod och vilade på ett bakben, som du alltid gör. 

Jag kommer att sakna dig Fåntratt, men jag vet att du kommer att få det så himla bra dit du ska och jag hoppas att jag får följa dig och din nya ryttare på er väg.

För mig kommer du alltid att vara nummer ett. ❤️

Jag vill passa på att tacka Amanda för det arbete hon lagt ner på Monarch det senaste året. Jag är evigt tacksam och glad över det fina arbetet du lagt ner. ❤️ 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.