Häst

Valorous Monarch

Min älskade lille ponnyplutt. Ibland saknar jag dig så det gör ont, men då går jag in på Ellas blogg och läser att du sköter dig exemplariskt och att hon är så glad att få umgås och träna ihop med dig. Då går det liksom över. 🙂

DSC_0489Du betyder hela världen för mig för du är 50% av de två ponnyerna som betytt mest för mig de senaste åren. Din mamma kommer det tyvärr aldrig mer bli ridhäst av men jag njuter istället av hur otroligt fin hon en gång varit och hur otroligt bra du blev.  Grafit behöver ju ingen vidare presentation, hans SM-guld och landslagsuppträdanden talar ju sitt klara språk. Men inte trodde jag den där dagen i Maj 2008 att jag skulle föda upp en hopp-ponny! Men om du visat prov på något så är det ju att hoppa.  7-8, 8-8 och 8-8 genom din uppväxt med hingstpremiering, treårstest och kvalitétsbedömning. Inte trodde vi att du dessutom skulle få utmärkelse som lovande gångartsponny, och domaren ville ge dig en 9a på galopp, om du inte varit så spänd! 🙂 Du är helt enkelt en jäkligt bra allround-ponny!

Men det är inte så konstigt att du har en fallenhet för hoppning. Din pappa var ”en olycka i arbetet” 😉 Han är ju faktiskt avlad för hoppning.

DSC_0351
Valorous Monarch och jag sommaren 2009.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.