Häst

Min älskade ponny <3

Älskade lilla ponny. Va det grämer mig att det skulle bli såhär dumt. Vad jag önskar från botten DSC_0554av mitt hjärta att jag kunde bara knäppa med fingrarna så hade du aldrig blivit sjuk. Så att jag slapp tänka att detta är ditt sista föl. Du är så glad över att få komma ut en stund varje dag, och ingen önskar mer än jag att du fick vara ute lika länge som de andra. Men vi tar en dag i taget. Än är inte hoppet ute. Men någon ridhäst blir du aldrig igen. Du ska vara helt smärtfri om du ska få gå och bli gammal hos mig. Annars har du det mycket bättre med Grafit. <3

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.