Häst

Galoppintervaller på åkern ..

Hej och hå! Bingo laddad till tänderna och hoppade åt alla möjliga håll. Lycklig liten ponnyhingst som fick sträcka ut i galopp på Leifs åker. 🙂 Det är inte ens svårt att sitta kvar, även fast han flyger hit och dit och upp och ner, han är alldeles för snäll. Öronen spetsade framåt och frustar och flåsar. Snacka om höga knälyft när Bingo tycker att vi ska gasa på! 

Har beställt ett nytt täcke till stackars Bingo Boll. Han ska få ett nytt Horseware Amigo Hero 6 Plus. Han är verkligen en fryslort och nu är det halstäcke han har så litet att rumpan hänger ut!  

Horseware Amigo Hero 6 Plus
Ska packa ihop hans halstäcke och köra upp det till Qvillö så får Monarch det istället, han är ju betydligt mindre än Bingo, även fast han lyckats bli 144cm i manken. Bingo når bara till 142cm! 🙂 

Kom dessutom på nu att sadelhängaren lossnade från väggen igår när jag skulle hänga upp sadeln …! Rätt snopen när allting vek sig. Letar ny sadel till Monarch, på tal om sadlar. Hittat några prestige som vi (jag och Sandra) tror kan passa honom. Amanda hade lagt ut två små filmer på henne och Monarch på instagram igår. Blir så glad, han ser ut att trivas. Lugnt och trevligt såg det ut. 

 

Brolötens Grafit RC 70 sommaren 2006
 
 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.