Häst

Väldigt snäll…

DSC_0911En sak är i alla fall säker, Monias föl är oerhört snälla. Regent var ikväll så snäll att jag var tvungen att tempa honom. För några år sedan när vi badade Monarch inför en utställning så tyckte vi att han var ”bra jäkla snäll”. Mja, han hade 40 graders feber så det var väl inte så konstigt att han var så snäll.. 🙂

38,4 hade Regent, alltså ingen feber, och han stod så snällt och lät sig bli tempad. Märkte ikväll att den lille parveln är väldigt knottbiten i huvudet, så knottbiten att han kliat av sig pälsen. Lille gubben. 🙁 Kletade på lite tjärsalva och hoppas de låter bli just de områdena imorgon i alla fall. Kanske är väldigt skönt för den lille plutten att få vara inne på kvällarna. Annars är han en pigg och glad liten fölunge. Precis som det ska vara. Monia har börjat gå på eget håll nu. Precis som hon alltid gör. 🙂

På tisdag kommer hovslagaren, med flygplan från Stockholm. Vad gör man inte…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.