Häst

Njuter.

Livet är rätt bra just nu. Om jag bortser från att jag fyllde i livskadeblanketten på Monia igår. Pust. Imorgon åker första kattungen härifrån. Lilla Strimma ska flytta ihop med sitt halvsyskon en liten bit härifrån. De andra tre ska flytta till Ljungby efter helgen.

På fredag morgon styr jag och stallchefen kosan mot Norrköping och årets Connemara RIKS. Jag ska vara speaker på fredagen vilket ska bli kul! Så det är min hesa stämma ni kommer att få höra! Monarch ska starta alla tre dagarna och det ska bli så så så roligt att få träffa honom och Ella igen! Det var länge sedan jag fick pussa den där mulen sist nu!! 🙂

Idag blir Rex två månader gammal. Tiden går så sjukt fort!! Efter helgen blir Regent en hel månad. SWB-stoet vi betäckte i början av månaden ska ultraljudas på torsdag. Jag är så nyfiken och spänd över hur det gått. Håll tummarna att hon är dräktig! Rose borde kollas nästa vecka!

Nu ska jag strax släntra ut till stallet och börja måla hingstboxarna. Det bruna och röda ska bli svart och det vita ska bättras på! Sen ska det gula i stallet målas om till blått!

20140723-202541-73541837.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.