Häst

”Att leva till 100%..”

Fick en bok av min mamma i julklapp i fjol, tror det var 2014 faktiskt…? Min mamma är alltid oerhört finurlig med sina presenter. Ett år hade hon vikt ner ett papper med texten ”dammsugare” i ett pyttelite paket. 🙂 Den här boken är såklart en självhjälpsbok. Psykologi med andra ord. Jag har inte läst den (förlåt mamma). När skulle jag ha haft tid till det egentligen? 🙂 jag tycker inte om självhjälpsböcker ens. Idag har jag mått riktigt bra. Med den senaste tidens skit och jävla helvete så är det enkelt att räkna de dagar då jag mått riktigt bra. Idag fick jag göra en 11-årig tjej lycklig. Det är ju hela grejen med ponnyer, att göra en unge lycklig. Det har jag sagt sedan Monarch föddes. Elsa var helt lyrisk. Hon hörde inte ens oss prata med henne när hon red runt på Bingo i paddocken. Och hon är modig, hoppade flera språng med honom, även fast han var stark. 

Sedan kastade vi upp henne på Belinda. Som aldrig haft ryttare innan. Denna bild blev så bra. Den verkligen skiner glädje. Ponnyerna ÄR glädje.  

 Jag vill att mina ponnyer gör en unge glad. Då har jag mött mitt avelsmål. 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.