Häst

Lite upp och så lite ned, men mest upp (just nu).

Vågar nästan inte säga att det går bra. Känns som att kliva ut på riktigt tunn is. Varje gång jag tänkt att det går bra så går något åt helvete. Så jag låter det sväva en aning i luften. 

Ikväll har bästa Sofia fått provrida Babsan. Det gick kanonbra! Roligt att kunna ha ponnyer som kan glädja någon annan än mig själv. Belinda löshoppade häromdagen med den äran och dagarna innan så travade Linn och hon själva på ridbanan. Det går framåt! I helgen kommer en tjej och ska titta på Regent också, han lär charma dem. Honom kommer jag att sakna alldeles den dagen han åker på nya äventyr. Han är speciell. 

Jag skulle vilja säga att jag mår ganska bra just nu. Men det vore en lögn. Jag har en annalkande förkylning på gång och känner mig faktiskt ganska nedstämd. Den här veckan bor stallchefen hos mig och tur är väl det, utan honom hade jag gått under totalt. Han är dessvärre också väldigt, väldigt förkyld och verkade ha ont i huvudet av och till idag för han höll sig på huvudet och var ledsen. Han berättade även för mig att det var hans hästar, inte mina… Vi får väl se hur länge det håller i sig. ❤️

Världens kanske största sandlåda! 🙂

Belinda högt över. 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.