Häst

Grattis Amanda & Monarch!

Idag kom ÄNTLIGEN placeringen för Amanda och Monarch. Är så himla glad för deras skull. Som Amanda har kämpat med denna ponny. Jag är en väldigt glad och stolt ägare och uppfödare till Monarch. Så roligt! 

En annan jobbar denna söndagskväll, imorgon dagstur med sen får jag en dags helg. 

Jag har inte mått så bra de senaste två veckorna pga obalans i mina hormoner. Jag är helt utmattad, arg och irriterad och framförallt haft en förlamande huvudvärk. Men förhoppningsvis blir det ändring på det i veckan som kommer. Och nej, jag är inte gravid 🙂 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.