Häst

Måndagmorgon. 

Ja ny vecka. Hästarna gick ut vid 06 idag. Välförtjänt sovmorgon igår då de inte gick ut förrän klockan 9! Jag har dessutom hunnit fara ut på landsbygden (Kalvsvik) och tankat bilen, annars hade jag inte tagit mig någonstans. 🙂 Stallchefen är lämnad på dagis och min första vecka utan honom startar idag. Pust! Det gäller att sysselsätta sig. Sofia kommer vid 10 så vi ska rida en sväng innan jobbet. 

Igår travade vi bommar jag och Linn. Jag hann även raka Grappan. Blev inte jättesnyggt, haha. Väldigt ojämt. Men jaja, det fyller sitt syfte. 🙂 lyckades även tvätta hennes otroligt äckliga svans. Så nu är hon som ny. Hon brydde sig precis inte någonting om klippmaskinen. Jisses vilken tjock päls hon hade! Hennes huvud ser ENORMT ut mot den rakade halsen nu. 

Jag har anmält mig till ytterligare en Pay and Jump! Även denna gång på Bergunda, den 21/2. Vi höjer oss 10 cm och startar 70cm + 80cm. Jag var första anmälningen 🙂 Pernilla tyckte det lät som en bra idé. Och på tal om Pernilla – på onsdag är det hoppträning igen! Äntligen. Längtar så mycket. Det blir inte hackamoret den gången, 😉 , vill gärna kunna stanna. Det var lite si och så med det förra gången. Sandra har dessutom viskat i mitt öra att Amanda och Monarch snart ska debutera på riktigt. En LC i Tingsryd den 28/2. Jag ska givetvis åka dit och kolla! Så skönt att Monarch bor så nära igen att jag kan vara med mer. Amanda och han har verkligen gjort framsteg på dessa snart tre månader – och hon älskar honom över allt annat ❤️  

 
Amanda tränar hoppning minst 2 gånger i veckan för A-tränare Hans Olof Ottosson som råkar vara Amandas morfar. Dessutom har hon mamma Sandras, som själv tävlar på hög nivå i hoppning, vakande öga på sig hela tiden. Mycket markarbete och bommar har verkligen gjort skillnad.   

   
 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.