Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

5 kommentarer

  • jenny

    hej ville bara berätta att jag äger cally som du skrev om i din blogg nån gång.. köpte henne efter många år som skötare 🙂

    • rc70

      Jag har tyvärr inga bilder på Cally 🙁 Önskar att jag hade haft det faktiskt. Hon var min absoluta favoritponny. Hon stod bara på ridskolan ett kort, kort tag för ridskolan tyckte att hon var för dyr. Minns att jag tyckte att hennes galopp var fantastisk, för hon var mycket piggare än de andra ponnyerna 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.