Häst

Det här med försäljning…

Idag var alltså en tjej ute och tittade på vad jag anser är den sötaste ponnyn i världen. Om det var jag som skulle köpa min ponny så hade jag ju köpt den direkt bara för att jag tycker att den är så söt!
Någon mer än jag som ser ett problem här? 😉

Jag måste nog dock påpeka att jag är precis lika glad om tjejen väljer en annan ponny, så länge det är en connemara! Självklart blir jag ju lite besviken eftersom jag anser att min ponny är bättre än alla andras precis som man alltid tycker om sin egen ponny när man ställs inför ett val mellan sin egen och en annans ponny. 🙂 Så enkelt fungerar det.

Fia skötte sig som vanligt exemplariskt, förutom att hon mest visade intresse för att äta och mindre intresserad av att komma och hälsa eller kolla läget. Knäppa ponny! Monarch däremot ville gärna kramas, väldigt mycket. Tjejen tyckte faktiskt att Monarch oxå var fin 😉

Det är så svårt att titta på en 1åring och säga ”gud va fin den är” för 1 åringar är så sällan fina… 😉

Familjen  är i alla fall, vad jag anser, den mest perfekta familjen för lilla Fia och jag håller en tumme, om än liten, att även de ska tycka att hon är världens sötaste !

Nu ska jag gå och lägga mig… Det är nog en god idé !

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.