Häst

Det här med hästtransporter…

Jag har under de senaste veckorna insett i vilket groteskt behov jag är av en hästtransport. Det svåra i min situation är att min finansiär måste övertygas då jag inte har chansen att ens få ett lån på en hästtransport med tanke på att jag studerar och inte får arbeta så mycket vid sidan av att jag kan finansiera ett lån. Så, det svåra blir att försöka övertyga min helt ointresserade pappa att jag måste ha en hästtransport för att kunna flytta min häst, till t ex ridhuset en sisådär 3-4 gånger i veckan. Tror dock inte att min pappa är villig att hyra ett släp 3-4 gånger i veckan och att anta att man kan få låna någon annans släp så pass många gånger i veckan blir svårt..

Frågan är hur jag ska lägga fram detta till min pappa. Grejen är den att om jag själv skulle ta ett sådant lån och låna pengarna själv, så skulle jag behöva pappa som borgenär… Och om jag ber honom att vara borgenär så är det samma sak som att bara låta honom köpa eller inte köpa, för om det finns något som min pappa avskyr så är det krediter och lån…

Jag vill ha ett boggisläp som inte väger över 1800 kg i totalvikt. Ska det vara så svårt…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.