Häst

Ögonblick i mitt liv.

 

Första och enda vinsten på travet med Delta Dar.
Första uteritten med Monia.Första fölet !Första gången jag longerade Monia.Första fölet jag döpte på Önnarps, Önnarps Rimini.Första C-ponnyn jag ridit på MÅNGA år.Första starten med Slåttergubben Rufus.Sista starten med Majsorken.Sista tävlingen med Dama frá KirkjubaeFörsta 3årstestet på halvblod.Första stora islandshäst-kärleken Njáll från Fors.Första New Forest-kärleken Virdarnas Konjak
Första Connemara-kärleken, King Blue.
Första deltagandet i ett VM.Första året efter att Grafit hade dött…

Men störst av alla är ju såklart dagen då Grafit klev av transporten hemma i Stav.
Bilden är från hösten 2006.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.