Häst

Bingo, dag 2.

Idag gick Bingo ut i sin hage för 3dje gången, och det var som om det var 3dje gången gillt. Istället för att springa runt, runt, runt som en galning och ropa så strövade han omkring men tog sig kanske främst tid att äta. Igår och dagen innan hade han liksom inte tid att äta i hagen. Han hade bara tid till att springa, gnägga och gå, och såklart sprida ut allt hö i hela hagen. Men idag så tog han sig tid att till och med äta gräs medan han gick omkring på sina stigar i hagen.

Maken till mer lättmockad häst har jag inte varit med om. Han är jätterenlig men lägger demonstrativt sin vattenhink på golvet när den är tom. Han dricker alltså nästan 20 liter vatten inne på kvällen och natten. Han har en stor balja i hagen men det är tydligen bekvämast att dricka inomhus! Skönt det i varje fall!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.