Häst

Recension någon?

Är det någon utav mina läsare som kan utvärdera dessa ”Magic Brusch”? De hänger snyggt och prydligt längst fram i min Granngården butik och det har stått allt ifrån ”Den perfekta födelsedagspresenten” till ”Den perfekta julklappen” men som det ser ut så är det ingen som faktiskt köper dessa borstar. Ett tag fanns det en ”bröstcancer-utgåva” av borstarna, då de självklart var i rosa.

Dessa borstar är utformade för 3 olika ändamål (?) en borste för ben, en borste för pälsen och en borste för hovarna. Nå? Någon som har prövat dessa som har lust att kasta hit en recension ? Jag är obotligt nyfiken. Läser man recensionerna från Hööks hemsida så är de flesta mest irriterade över priset? 149;- på Hööks, 139;- på Granngården i Växjö.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

4 kommentarer

  • Lina

    Provade faktiskt idag, hästen var jättelerig, men borstarna funkade mycket bättre än vanlig rotborste eller piggborste, dessutom yrde det inte lika mycket damm heller. Använde den blå till hela hästen, inklusive manen

  • Vikky

    Bara som ett extratillägg så är det ingen som hellst skillnad på de 3, de är bara märkta för att OM man har olika borstar till huvud/ben/kropp, vilka vissa ju har. Men de är extakt likadana.
    Jag verkligen ÄLSKAAAAR dessa borstar! De tar bort lera utan att det yr damm, man kan gnugga bort kissfläckar (vilket är otroligt vanligt på mina fjordingar av någon anledning) och ja, alla andra diverse irriterande fläckar som blir. De funkar även rätt ok på blöt lera som annars bara smetas ut.. Ja, de är otroligt bra om du frågar mig. Tycker faktiskt inte priset är så farligt, men kanske i jämförelse med piggborstar som man får 3 st för 30 kr typ.. Men så är de också mycket bättre.

    Lyckades t o m få bort lite av målarfärgen en av hästarna lyckats få på rumpan (svart färg på en gul häst, kul!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.