Häst

Helgen !

En helg känns alltid väldigt kort. Jag kom med förslag till min vän Hanna idag om att en arbetsvecka kunde vara 3 dagar och en helg 5! Då skulle hon och jag få så mycket mer tid för varandra.

Jag hämtade Hanna i Värnamo i fredags för att vi skulle ta en tur på Ullared. Det avklarades galant (lite folk) och sedan åkte vi ut till stallet och gjorde i ordning allt innan vi åkte hem och vilade upp oss. På lördagen tog jag med mig kameran och tog de fina bilderna ni såg på bloggen igår. Det finns m a s s o r med fler bilder, men det kändes lite drygt att sitta och lägga upp alla bilderna på en gång! 🙂

Hanna red på Bingo i lördags och han skötte sig som vanligt så otroligt bra! Vi longerade även en mycket yster Monarch som vid ett tillfälle låg platt på marken efter att ha brallat så mycket att han gick omkull. Det var väldigt odramatiskt egentligen men Hanna och jag skrattade gott. Det blir longering för honom imorgon också! Vill jag lova!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.