Häst

Monarchs första skoning avklarad!

Då satt där plötsligt fyra små skor på Monarchs blott 3 år gamla fötter. Han skötte sig faktiskt över förväntan. Visst, han stretade emot lite, men det var inte mer än Bingo. Det var lite knepigt när vi skodde bak då han slitit ganska bra på sina bakhovar så det fanns inte så mycket horn att spika i – han var således lite öm i bakfötterna. Men, med lite bräms så löste det sig alldeles utmärkt. Janne röt åt honom ordentligt 1 gång per bakhov sedan stod han som ett ljus. Han såg väldigt rolig ut när han trampade iväg i hagen sen 🙂

Otroligt underbara lille häst!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.