Häst

En mycket glad nyhet!

Idag blev ju även Bingo skodd. Det är 3dje gången som Janne skor Bingo sen han kom i september. Som många vet så hade Bingo väldigt hemsk strålröta på 3 av 4 hovar när han kom. Det var så illa ett tag att det blödde ur ena bakhoven. Det var varit MYCKET pysslande med Bingos fötter. Jodopax, väteperoxid, tjära och skillingarydssalva i m a s s o r.

MEN SKAM DEN SOM GER SIG!

Idag skar Janne bort det sista av den äckliga strålen och under fanns en vit och fin ny stråle! Det kändes helt makalöst att äntligen få se den friska fina strålen. Janne provtryckte alla strålarna som var hårda och fina och ingen reaktion någonstans.

ÄNTLIGEN!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.