Häst

Då var det officiellt !

Saxat ur Svenska Connemarasällskapets styrelseblogg:

”Vi har fått en ny webbmaster! Varmt välkommen Johanna !! För er som inte känner Johanna så är hon trots sin ungdom en långvägare inom connemara bl a att koppla samman med fina Brolötens Grafit och andra hingstar. Johanna jobbar också med hemsidor år andra företag och kan det utvecklingsverktyg som den nya hemsidan skrivs i. Jättereoligt!”

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.