Häst

Iväg till stallet och pröva tyskt hackamore!

Igår kom Monia in med ett sönderslitet täcke… är det något täcke som ens är helt? Några i stallet var pärlor och gav mig två utetäcken som Monia fick, de satt perfekt! Deras ponny kan endast ha halvhals för annars får han skav så då fick jag dem. Tusen tack!

Igår kom ett skarpare hackamore i brevlådan som jag fick prova av Nannas kompis. Ska bli spännande och se om hon går bättre på det här. Ska försöka orka gå upp till stallet snart och testa, förhoppningsvis har volten torkat upp i solen så jag kan ta fram lite bommar och träna avståndsbedömning. Jag är superförkyld så hoppträningen idag är inställd pga jag har ingen ork av förkylningen och vill prova bettet innan vi kastar oss över massor av hinder. Kommer med en uppdatering hur det gick med det tyska hackamoret!

En kommentar

  • Cecilia

    Hoppas det funderar, min kille går kanon på det, när han stått / är superpigg har jag det när jag rider ut för att kunna hålla honom samt att jag även brukar hoppa på det. Upplever att jag får bättre broms än på vanligt bett + att styrningen är markant bättre än på ponnyhack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.