Häst

07:00

Eftersom Monarch inte riktigt betedde sig som vanligt på betet igår så ville jag släppa ut honom nu på morgonen för att känna lite på hur han är. Först sprang han fram och tillbaka en stund. Speciellt när Alfiglia stod nere vid staketet och ropade på pojkarna.
Anteckning till mig själv, stonas hage ska inte vara inom synhåll för hingstarna när jag har en egen gård.
Bingo galopperade ut precis som jag hämtade honom igår och det gjorde han fortfarande när jag åkte.
Monarch gick och betade lite, promenerade lite och åt lite hösilage om vartannat. Men annars såg han till synes ut som vanligt. Låt oss hoppas att han håller sig innanför mina staket. Annars får jag sätta dit fler trådar! 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.