Häst

Min hästtransport !

20121014-193912.jpg

Jag köpte ju en hästtransport för några veckor sedan, en Boj Bravo. Det var lite småfix med den så jag lurade hit min otroligt skicklige lillebror att hjälpa mig med några gelcoat-skador inne i transporten. Min bror och jag har verkligen inte den närmaste eller bästa relationen, vi fungerar inte så i vår familj, så jag blev väldigt glad när han sa att han kunde hjälpa mig! 🙂

Medan Johan gelcoatade i släpet så satte hans vän Fredrik fast den nya listen till sadelkammaren och garderoben men den visade sig tyvärr vara alldeles för tjock så det gick inte att stänga dörren. Attan.

Efter att Johan kladdat färdigt i släpet och de två testat att skära sönder listen på alla de sätt så ville faktiskt min bror träffa mina hästar. wow, han hade nog andats in för mycket gelcoat. Så sagt och gjort så gick vi ner till BB och VM. Fredrik vågade i alla fall klappa Monarch medan Johan var 200% säker på att Monarch skulle försöka äta upp hans ena arm. Emelie och jag kunde ju faktiskt inte garantera att detta inte skulle ske.. Men mest förmodligen inte ! 😉

Sedan fick de klappa, en riktig häst. Prinsessan, drygt 1m hög fick assistera klappobjekt.

20121014-193924.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.