Häst

Vänner är guld!

20130211-162246.jpg

I helgen hade Emelie hand om hästarna medan jag var i Halland och hälsade på. Jag tömkörde BB i snön i 40 minuter i fredags, han var verkligen jätteduktig! Idag tömkörde jag Monarch som var helt makalöst fin! Alla hans dumheter är som bortblåsta när han travar ordentligt med sin lilla krok på nacken. DÅ är jag så otroligt kär i honom.

20130211-162233.jpg

BB fick ett nytt täcke i fredags, ett Horseware Hero 6 plus, alltså ett Hero 6 med hals. Han stod och skakade som ett asplöv i hagen så fort det blåste lite, lägg då på snöstorm eller ösregn = stackars ponny!

20130211-162222.jpg

Titta va tjusig han blev !!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.