Häst

Häftiga galopphästar…

Så, kolla ett nytt blogginlägg!

Tänkte lägga in lite youtubefilmer  ni bara inte får missa! Det är från olika galopprace i USA där otroliga hästar har gjort otroliga prestationer.
Som så många vet så har jag alltid varit en hästnörd och jag kommer alltid att förbli en hästnörd och jag snubblade över hingsten Secretariat för många, många år sedan. Jag såg en film på youtube, när han vann Belmont Stakes 1973, med smått otroliga 31 längder ner till tvåan.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.