Häst

Uppe med solen, grannens tupp går upp vid 3-snåret. 

Jag klev upp 4:45 för att serva en förkyld sambo. Sedan var det bara att släpa ut till stallet. Jag hade föreställt mig att jag skulle fylla påsarna för kollamasken men tji fick jag. Öppnar Bingos boxdörr och möter till min stora förvåning, inte en enda bajshög!! Praktiskt att ha hästarna ute till 21:30 om kvällarna 🙂 Så det får ju vänta tills imorgon helt enkelt.  

 Dagen fortsatte med att sambon ringde till jobbet o berättade att grusbilen som varit här idag KÖRT IN I KORTSIDAN PÅ STALLET !! Plankorna stod åt alla håll, rutan var sprucken och grunden är tilltryckt. En jäkla smäll med andra ord. 🙁 Vi blir ju givetvis ersatta men trist på husgrunden… 

När jag kom hem från jobbet hade jag bokat dejt med Lovisa (ssk kollega) för att vi skulle köra Regent till betet. Gick sådär. Vi fick inte på honom. Han är sin mors son. Hon var envis som SYNDEN om hon bara la den sidan till – så också sonen… Ska försöka igen när stallplanen är färdig så att jag kan backa upp transporten till stalldörrarna! Grannen kom över och hjälpte till att lyfta men det gick inte ändå. Bingo stod tålmodigt på släpet och väntade 🙂

Alla fyra fick gå en timme i sommarhagarna idag. Snacka och lyckliga ponnyer. Tack och lov ville de fortfarande prata med mig och det gick lätt att ta in dem. Bingo var oerhört glad och galopperade som en tokstolle över fältet. Regent var mest upptagen med att äta. Tänk om han bara visste hur nära mamma han var <3

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.