Häst

En ny FUX till Emelie Brolin!

För många år sedan, det måste varit samma år som Winston kom så såg det ut som om Emelie samlade på fuxar! De slutade liksom aldrig att trilla in en fux 😉 När jag påpekade detta på skämt så flinade Emelie och sa ”Jag väljer faktiskt inte färgen!”.

– Tilläggs bör väl att det har gått väldigt bra för Emelies fuxar! 🙂
Concept (e Prestige VDL) fick gångartsdiplom som 3 åring och har placeringar i MSV klass. Winston (e Ampere) hade segrar och placeringar upp till Svår klass.
Calgary (e Chapman) har också segrar och placeringar i MSV klass.
Briman (e Briar) behöver han någon ytterligare presentation lr 😉

Emelie har fått hem en ny, fux, med bläs 😉 Efter Vivaldi (Krack C – Jazz) en herre som verkligen har generna på sin sida när det gäller rörelser!

Contact <3Min absoluta favorit hos Emelie, har alltid varit och kommer alltid att vara (FÖRUTOM GRAFIT) underbara, söta Contact! <3

Vi har haft många pratstunder han och jag när vi promenerat omkring på Strömsholm eller på Elittävlingarna i Lidköping eller hemma i ridhuset på Brolöten. Jag minns när vi var på Elittävlingarna i Lidköping så ville Emelie rida fram Winston i ridhuset – där de höll på att såga med en motorsåg bland annat. Så jag fick ta med Contact som moraliskt stöd, men ingen utav hästarna rörde en min.

Winston finns tyvärr inte med oss längre, men jag minns honom väldigt väl!

Fux, med bläs 🙂 Såklart.

Ni som inte läser Emelies blogg, borde ju börja med detta genast!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.