Häst

Ro i själen. 

Det var riktigt skönt att jogga igång Bingo idag, om än bara för tömm. Det var så rogivande att borsta, linda ben och fläta upp manen. Jag saknar verkligen den rutinen. Det är den rofyllda rutinen som gör det värt att gå upp 04:45 för att släppa ut hästarna. Dessutom var Bingo så himla fin på tömm idag. Rent magisk faktiskt. Tänk att jag utbildat den där ponnyn själv? Otroligt egentligen. Det hade såklart inte gått utan fantastiska Pernilla som verkligen byggt upp mig och Bingo från grunden. Bingo skötte sig exemplarisk. Gick in själv i stallet, något som för bara två år sedan var ett kaos utan dess like. Han dansade jävlar anamma på stallgången om han gick in själv. Nu stod han och sov och tyckte det var mysigt att bli ompysslad igen. Jag tömkörde förbi Babsan flera gånger utan att han tappade fokus, visst han snackar lite men det stör mig inte så mycket. Nu längtar jag verkligen efter att komma igång helt och kunna galoppera på stubbåkern och åka på Pernilla-träning! Jag har försökt lägga schema så jag går dagpass på jämna onsdagar. Längtar ihjäl mig. Sneglat lite på några tävlingar nu i höst. Tänker mig P&J 90 och 100 på VFK i början på oktober. Sedan fanns det några 1m i relativt lagom avstånd. Typ Lenhovda. Älmhult. Ska bli så roligt! Tyvärr har ju min bästa hästskötare flyttat till Gotland (såklart glad för din skull 🙂 ). Men vi löser säkert det ändå, jag har ju Linn 🙂

Nu ska jag krypa till kojs. Imorgon är en ny dag då jag får umgås med mina fantastiska connemaror ❤️

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.