Häst

Åh, så typiskt …

http://media1.brolotensgrafit.se/2018/05/img_1093.mov(Film från när Louise red i veckan.)

Fine, fine Royal. Som varit så fruktansvärt duktig och snäll. Skickade såklart av tjejen som provred idag. En stor hästbroms bet honom i skapet (vid kastrationssåret) och sedan gick det undan. Så typiskt! Vi sprang och hämtade flugspray och han lät sig som vanligt snällt bli sprayad. Som tur var, min lille diamant, så visade han sedan hur himla cool han är, och ställde upp på att bli riden igen, helt utan problem. Mot nya äventyr. Vi tragglar vidare. På torsdag blir det uteritt med pappsen! Det ska bli spännande!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.