SM-drömmar

Ända sedan Brolötens ridläger 1999 har jag haft en dröm att se en utav mina uppfödningar förgylla en unges dröm om att rida SM. Igår korades SM-vinnarna på ponny och det slår mig att det är 18 (!) år sedan Emelie och Graffe tog sitt sista SM-guld i dressyr tillsammans, Emelie fortsatte och tog några till. Det är sjukt va tiden går. Jag blir ju givetvis bara yngre, det förstår ni ju. 🙂 Att det är 12 år sedan jag köpte Graffe är också lite en overklig känsla.

Jag hade velat visa Royal på 3års i år. Men jag kommer inte hinna få ordning på hans löshoppning (han kraschade en oxer på träning och blev lite rädd). Så är han kvar hemma som fyraåring så får han gå kvalitén istället! Just nu njuter mina gula tvillingar mest av sommaren i en stor hage. Brolötens Grafit RC 70 – once in a lifetime pony!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.