”Idag har jag inte gjort någonting.”

”Åh när jag kommer hem från jobbet ska jag lägga mig på soffan, kolla serier på Netflix och vila en stund.”

Det här är alltså inte citat ur mitt liv, överhuvudtaget. När jag kommer hem från jobbet ska jag oftast hämta barn på dagis, laga mat, plocka undan, mocka, fixa höpåsar, blanda foder, lägga barn, läsa saga, ta in hästar, motionera en häst ibland två. Sen, om inte klockan är 23:30 så kanske, kanske jag unnar mig två minuter i soffan innan jag inser att jag är så jävla trött att jag lika gärna bara kan gå och lägga mig. Jag sover faktiskt 8 timmar nästan varje natt, ibland till och med mer. Men jag ser det inte riktigt så som ni icke-hästmänniskor gör.

Idag t ex. Idag har jag varit så fruktansvärt trött. Jag är det ibland, men inte ofta. Jag har inte gjort någonting idag. Jag har legat i min säng och halvsovit säkert 80% av dagen. Till slut fick jag för mig att baka muffins, för att jag har en massa äpplen. Så det gjorde jag. Men utöver det så har jag inte gjort något alls… knappt… eller okej.

Jag släppte ut 6 hästar och fodrade vid strax innan 6:30. Sen åt jag frukost och pluggade instuderingsfrågor i en och en halvtimme. Jag släpade in en stort lass ved, också. Men sen mellan 9 och 19:37 har jag inte gjort något….förutom att mocka fyra boxar, fylla höpåsar, jaga Royal på ridbanan och till slut släpa 3m bommar för att Louise skulle hoppa Bingo…http://media1.brolotensgrafit.se/2018/10/56053721530__3f813db8-2759-4f2b-8d62-dec9a6f69329.mov

Så EGENTLIGEN har jag förmodligen gjort mer än vad många andra har gjort idag. Jag bara ser inte stalltjänsten som något jag gör, det faller sig liksom naturligt. Det tillhör min normala dygnsrytm att mocka, fixa höpåsar, blanda foder och dona med hästarna. Jag FASAR för hur mycket jag skulle klättra på väggarna om jag inte hade haft det att göra varje dag.

I natt blir det att hålla sig vaken på lasarettet. Ni som känner er ha problem med magen typ ont under höger arcus, mitt i bröstryggen, bajsat blod ”ett tag” eller bara helt enkelt har ont i magen – sök imorgon 🙂 vi har säkert ändå fullt i natt…!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.