Erfarenheter,  Häst

Visste ni?

…att jag lagt ner 5 år på en hemsida, helt på eget bevåg för att jag brinner för de här ponnyerna?

…att jag skrev ett personligt brev till över 50 personer för att försöka ta reda på vart de här ponnyerna var och vad de hade gjort?

…att jag fick nästan 30 svar på dessa brev från människor som, även fast de inte sett ponnyn på 10 – 20 tal år, fortfarande mindes allting som om det vore igår?

…att jag helt på egen hand fick idén och genomförde den bara på grund av att jag fick 40 fotografier av uppfödaren?

…att jag spenderade timtals framför deras gamla lägerfilmer och skrev ner allting som sas om varenda häst så att innehållet på hemsidan skulle bli bättre?

…att jag spenderat timmar, dagar och år på att kartlägga vart de 161 hästarna tog vägen?

…att jag frågat hål i huvudet på folk angående Lambay Inver och Finney Master?

…att jag nog är den enda som besitter såhär mycket kunskap om alla dessa ponnyerna?

…att jag skrapade ihop, helt på egen hand, nästan 50% av ponnyerna under 2003-2008?

Varför?
För att de här ponnyerna var otroliga på så många sätt. En del av dem ingick i Svenska landslaget i hoppning, dressyr, western eller fälttävlan. Varenda en utav dem var någons allra bästa vän. En del fick ta farväl alldeles för tidigt. En del av dem lever än idag. De flesta av dem finns tyvärr inte längre även om en hel del av dem blivit väldigt, väldigt gamla.

Jag är en Brolöten-unge och har önskat mången gång att jag skulle fått uppleva Brolötens glans dagar. Så för att försöka återskapa detta mecka för Connemara så byggde jag Brolötens Stuteris hemsida, 2003.
Det var ingen som bad mig men de tyckte såklart att det var en kul idé vill jag minnas. Jag skrev ett brev där jag bad de som ägt/ägde en Brolöten ponny att berätta om den för mig och det var absolut inget tvivel om att dessa ponnyer var otroligt älskade av otroligt många.

Ett stort tack till alla er där ute som genom åren har hört av sig till mig och låtit mig få ta del av er Brolöten ponny. Den här hemsidan är till er.

http://inverdesign.se/BrolotensStuteri 

Jag fick till slut min alldeles egna Brolöten ponny, tack vare Chris Brolin.
Kanske den bästa Brolöten ponnyn jag någonsin skulle kunnat få.

Jag vill även passa på att tacka er som hört av sig till mig med önskemål om att er gamla trogna Brolöten ponny skulle få spendera sin sista tid hos mig. Jag är otroligt smickrad och rörd av era mail och brev och jag önskar att jag kunde tagit hand om dem alla, det gör jag verkligen. Även ni som hört av er med connemaraponnyer som inte varit Brolöten ponnyer är inräknade här. Tack för att ni uppskattar det jag gör.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.