Erfarenheter,  Häst

Leva en dag i taget

För varje dag som går så blir Regent lite mer sig själv. Idag gick han iväg från Belinda för att dricka helt själv. Sedan gick han nöjt tillbaka till höhögen och fortsatte att äta. Rex vill gärna stå och prata med Belinda och Regent istället för sin tråkiga dryga mamma. Regent har så sakteliga börjat söka kontakt med storebror, även om Belinda är snabb att schasa bort Rex när han blir för närgången.

Det är ju en erfarenhet att ha ett moderlöst föl på bara 3 månader, kanske en trygghet om det skulle hända igen någonstans i framtiden. Samtidigt som det är ganska sorgligt att se Regent varje dag utan sin mamma. Men han klarar sig väldigt bra. Han äter ordentligt fortfarande och dricker ur alla olika vattentråg. Han är ganska blyg, vilket han varit hela tiden, men han kommer nog bli en väldigt självständig liten kille när han växer upp.

Storebror Monarch ska tävla nästa helg den 18 oktober i Mjölby. Lätt C och Lätt B! 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.