Häst,  Tips

Ginger RC 1251 säljes!

Ett mycket fint sto säljes till satsande ryttare. Ginger är släkt med mitt stoföl Valorous Philadelphia, de har samma pappa. Jag har sett Ginger på RIKS utställningen i både dressyr- och hoppklasser, verkligen en ponny för den som vill ut och tävla !

Ginger RC 1251
Ginger RC 1251
1998
e Juno Rory RC 56
u Ambrosia RC 888
ue Hagens O’Chief RC 68

Startad FEI dressyr, L:B hoppning och debutant fälttävlan.

Hon är helsyster med den godkända hingsten Golden Garlic RC 97!
Golden Garlic RC 97

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.