Häst

Hur många gånger har jag inte tänkt …

…nu får det vara nog, nu orkar jag inte mer. Jag har tänkt det många gånger i år. Det har varit ett jäkligt tungt hästår för mig men det har också varit ett väldigt bra hästår.

Det är aldrig någon ide att ens tänka ”nu kan det inte bli sämre” för då blir det direkt det. Jag har fått hacka i mig varenda motgång i år i hopp om att det kan bara bli bättre nu.

Regn- och ruskvädret gör mig inte speciellt mycket bättre motiverad. Häromdagen stod det 2 cm vatten i FoderKällaren. Tack och lov så hade jag förutspått att golvet kunde bli fuktigt så allt foder (drygt 800kg) klarade sig torrt och fint. Min sprillans nya avfuktare stod däremot på ruinens brant och jag lyckades nog rädda den precis i grevens tid… På kvällen hade, tack och lov, allt vatten sjunkit undan och ordningen var återställd! Min tappre avfuktare lyckades dock hålla luftfuktigheten på 71% även fast golvet var fullt med vatten! Bra köp!

På söndag hade jag tänkt mig en liten klubbhoppning med Bingo. Men jag fick ett så förvirrande svar av klubben där jag ville tävla att jag nu överväger att lägga ned den tanken och komma igen nästa år.

I veckan var min fantastiske kusin här och fixade min ridbanebelysning! I snöstorm stod han i skyliften och fixade så nu har jag fullt ljus på ridbanan! Snacka om bortskämd !!

Jag har haft en ofantlig tur med Monarchs fodervärdar! Det kunde ju inte blivit bättre. De har hunnit med lite över 20 starter på den korta tiden som de varit ett team. Så stolt och glad över denna matchning!

Och det är ju trots allt på grund av dessa små ljusglimtar som jag orkar kämpa lite till. Snart dags för ett nytt år, nya utmaningar och nya motgångar ! IMG_3539.JPG

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.