Häst

Monia idag hos veterinären

Idag var Monias tredje besök hos veterinären pga hennes gaffelbandsskada i högerbakben. Vi hade tid kl 14.00 i Täby och det gick JÄTTEBRA! Det syndes inget längre på ultraljudet och hon rörde sig jättefint. Jag var jättenervös för att se om hon hade hållit igång sättningen samt komma ut i stor hage så jag blev överlycklig av beskedet och en stor klump i magen släppte på en gång!
Nu väntas en rehabilitering tills vi kan börja träna och hoppa. Efter januari tyckte han att vi kunde börja ”hoppa” små hinder och sen öka försiktigt om jag inte märker att hon blir dålig igen såklart. En sån här skada tar ju rätt lång tid att läcka så man måste vara väldigt försiktig. Nu får vi börja galoppera i alla fall, jag vet en som kommer bli överlycklig! 😉

Nu när det händer lite mer med Monia så kan ni räkna med lite bättre uppdatering från vårt håll då det inte har hänt så mycket sen juli. Åååh är så glad 😀

Haha juste glömde att dom berömde henne för att hon var så lugn hela tiden och att det var en väldigt trevlig kompis jag hade. Haha de skulle bara veta hur hon är när hon är hemma 😉

monia1Fina Monia <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.