Häst

Knäppskalle!

Ibland är Monarch verkligen en knäppskalle. Idag var det hans tur att arbeta på ridbanan då jag precis orkar med att mocka hela stallet och motionera en häst. Bingo igår, Monarch idag! Har Jonas mockat så brukar jag mäkta med båda två.

Det spöregnade när jag gick ut så Monarch fick på sig ett ländtäcke och hur kul var det då. Väl ute på ridbanan så började han så fort han var uppvärmd att bocka, sparka, pipa och tjuta omkring med sitt ländtäcke… Tramsputte! Men jag bara manade på framåt och till slut var det så tråkigt att böka så han slutade, han var faktiskt riktigt fin och vet ni vad?! Han fattade BARA höger galopp i högervarvet

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.