Häst

Solsken och så Bingos päls överallt..

Det ligger en vit matta i mitt stall. Kan tyckas vara lite väl flashigt att ha en vit matta ute i stallet, med tanke på att det är ett stall. Saker och ting är sällan just vita i stall, i alla fall inte speciellt länge. Det är hans tröghet Bingo Bell RC 112 som anlägger denna vita matta åt mig. Katterna har i alla fall väldigt roligt med de vita tussarna som rullar runt i vinden.

Idag vilar Bingo Bell eftersom min sambo jobbar sent. Men det förtjänar han. Han har varit duktig de senaste dagarna. Idag har vi skött stallet i delar. Först var vi ute och skurade foderhinkar och fixade maten till ponnyerna. Sedan gick vi en promenad och tittade på mina numera ÖPPNA marker 🙂 och insåg hur mycket stängslande det kommer att bli i vår… Sedan gick vi in och åt lite. Oliver somnade som en stock i vagnen när vi kom ut igen så jag hann mocka och byta box en stund på Monia som gick riktigt bra med sina tofflor till Bingos box en stund. Hon kunde gå runt i hans box (han har halmpellets) utan problem så det känns ju lovande inför måndag då hovslagaren kommer!

Jag hann faktiskt kratta en del ute också. Jag har hittat massor med rabatter utanför jag inte visste att vi hade.

20140322-191831.jpg
Här är en rund liten dam som gärna ville komma in en stund 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.