Häst

Träning på tisdag!

Yes! Äntligen är vi igång på riktigt! På tisdag packar jag in Bingo i transporten och åker till Tveta för lite träning hos Pernilla. Jag är så taggad. Jag hittar inte riktigt ridningen med Bingo just nu, så jag behöver absolut rida för Pernilla. Dessutom behöver Bingo ett vårbad. Vi kom fram till igår att det är Tveta Hopp&SPA… Tyvärr bara för hästar än så länge … 😉

Igår longerade jag Bingo inspänd över lite bommar. Nyttigt att göra någonting annat. Trodde först att jag skulle ångra mig då Bingo är proffs på att komma undan när jag står på marken. Men han var duktig. Lite lat stundtals men annars väldigt fin.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.