Häst

Skritt á la Brolöten

Idag fick Bingo skritta 30 minuter med sin BackonTrack ryggvärmare och ett fleecetäcke. Brolöten-style med gjord om och öppet i fram! 🙂
Han tyckte inte det var jättespännande att skritta runt på ridbanan men när han fick tag på änden till grimskaftet då blev det lite roligare i alla fall 😉

Idag var vi iväg och köpte ett nytt träns till Bingo! Det blev ett mörkbrunt Dyon! Det satt jättebra, förutom pannbandet som såklart är för litet… Tränset är i COB men hans panna är full. Så nu måste jag hitta ett mörkbrunt pannband i storlek full…! Han fick även matchande gummityglar från Dyon 🙂

20140326-203643.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.