Häst

Kväll i stallet.

Det är så mysigt i stallet på kvällen tycker jag. Nu när jag har fått tillbaka orken så går jag faktiskt gärna ut och kvällar för att få en extra stund med mina älsklingar. Monia har blivit borstad både mitt på dagen och nu ikväll. Min vackra ponny. ❤️

Jag gav Giovanna en riktig genomgång med både man- och svansutredning och jag lyckades till och med lura på henne lite flugspray. 😉 Hon far så otroligt illa av knotten o flugorna stackarn men nu har hon iaf lite skydd 🙂 När jag skulle ta in henne var hon så väldigt uppjagad och taktade hela vägen in i stallet. I boxen stod hon och blåste åt fönstret. Knäppa ponny. Bäckenbanden, vagina och spenar visar inte på något direkt stundande föl. Juvret något mer utfyllt men hon ska nog gå ett helt år har hon tänkt. Den 15 maj har hon gått dräktig i ett helt år!!

Lurade även på Monia och Bingo flugspray. Bingo är all about the procedures. Det är absolut inga problem att borsta och fixa med Bingo, uppställd på gången. 🙂 försöker du dig på att spraya någonting på honom eller, ve och fasa, dra ett par tag med en borste medan han står i boxen så sitter han som ett frimärke i väggen… Jag sprayade sommarsprayen på en mjuk borste och borstade den på alla ponnyerna. Men det går inte lura Bingo inte. Han ställde sig DIREKT med huvudet i ena hörnet och försökte komma undan borsten…

Det luktar helt underbart ute. Nyklippt gräs och vår. Kom ut nu fölungen, jag vill ju träffa dig!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.