Häst

28 år!

Jag har haft en fantastisk dag. Det har varit varmt som sjutton så just nu leker fölen hej vilt ute i hagarna. Monia har haft en kämpig dag i värmen så hon ligger just nu i halmen och käkar hö.

Jag hade tänkt ta bort undertråden vid ett ställe mellan Monia o Giovannas hage så att fölen kunde gå ut och in till varandra. Men ack det föll direkt. Rex var väldigt nyfiken men hans mamma fattade direkt och var på väg in i Monias hage.. Så det var bara att knyta ihop igen. Suck.

Nya tag imorgonbitti då Rex och Giovanna ska få komma in och få sina fötter verkade! Hovslagaren kommer klockan 08!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.