Häst

Lille söte Regent.

Som jag önskar att du vore ett litet sto så att du kunde bo här för evigt, men nu blev det inte så. Istället blev du en blyg liten grå hingstunge med världen emot dig redan från start. Som knappt 6 månaders foster blev din mamma sjuk. Intet visste du där du låg och guppade och sparkade hejvilt. På fulltid, mot alla odds föddes du pigga, levnadsglada lille kille.

Sen fick du bli stor väldigt fort. Med en mamma som inte orkar busa och springa runt så fick du roa dig själv, och snällt vaka vid hennes sida. Tills Belinda kom. Visst du följer din mamma noga men det är faktiskt ganska kul att reta gallfeber på storasyrran. Jag tror du kommer att bli minst lika häftigt som din storebror Monarch. Du visar prov på god elasticitet när du studsar runt bland tuvorna i hagen. Du är klok, men ganska envis, precis som din mamma.

regent regent2 regent3

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.