Häst

Fina, gråa, Regent :)

Jag tycker så mycket om mina Bingo-föl. De är så roliga att hålla på med alla tre. Regent är lite blyg och försiktig medan Rex är framåt och nyfiken men ändå mild och trevlig till sättet. Belinda är väldigt tam, lite för tam.. 😉 Hon är vänlig men har en stor räv bakom ena örat hela tiden.

Rex går ute hela nätterna med sin mamma och Regent kommer in på kvällen. Regent har verkligen börjat växa ikapp nu, kan knappt tro att han 2 månader gammal !! Belinda går tillsammans med Monia och Regent och agerar verkligen storasyster till lilleputt. Han är ganska kul, ibland, på hennes villkor. Han ska mest tuktas 😉
IMG_2278.JPG

IMG_2268.JPG

IMG_2267.JPG
Det har hänt en hel del på den månad som Belinda bott här. Ska bli väldigt spännande att mäta henne nästa gång hon är nyverkad. Hon var 119 (!!) cm hög sist. Det är väldigt litet för en 1 åring…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.