Häst

Överlistat Bingo!

Det är makalöst otacksamt att fodra Bingo med hö… För han drar snällt ut det ur hösäcken och sedan bajsar han på det – och äter det alltså inte. Han har fri tillgång på hö och ibland kan det ligga 3-4 KILO nedtrampat och bajsat på i boxen. Inte jättekul.
IMG_2291.JPG
Han har fått ta över Monias slow-feeder nät eftersom hon har föl och äter från marken. Först plockande han ut maten ut öppningen upptill och vips så låg lika mkt på marken. Men ha! Jag knöt ihop det med ett balsnöre och nu kan han inte fiska upp det den vägen 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.