Häst

Bästa du!

Jag måste skryta lite över min fantastiska sambo Jonas. I vintras, när jag var kanongravid, svullen och imobiliserad så skötte han hela stallet innan jobbet eller efter. Jag fick en Spooks väst i julklapp som jag bara ÄLSKAR och i födelsedagspresent fick jag ett startpaket från Saftey-system. Han är fantastisk! Han köpte även sin första connemara i år. Som han valde. Jag tyckte att det var rätt dumt att köpa ett sto efter Bingo Bell men Jonas tyckte absolut att vi skulle ha henne.

Jag vet inte vad jag hade gjort utan Jonas. Han stöttar alltid, finns alltid där och han är alltid positiv (något jag iofs vill klösa ut hans ögon för 🙂 ).
IMG_1942.JPGIMG_2543.JPG

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.