Häst

De vänjer sig fort!

Idag är det 5 dagar sedan Regent förlorade sin mamma. Idag är också 4e dagen han äter sin kvällsmat själv i boxen. Han är helt lugn. Jag måste visserligen stå här i boxen med honom som moraliskt stöd men han springer inte runt eller går fram och tillbaka vid boxdörren in till Belinda.

Hovslagaren skulle komma idag kl 15. Men nu när klockan är 17:30 så har han fortfarande inte dykt upp och jag får inte tag på honom heller… Belinda, Giovanna och Rex är verkligen i behov av verkning så det vore ju strålande om herrn kunde tänkas dyka upp!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.