Häst

Shoppat lite…

Det regnade verkligen ordentligt igår när jag skulle tömköra Bingo. Vi var dyngsura och jag kunde vrida ur mina tömmar när vi var färdiga. För att inte tala om mitt ländtäcke från Exklusiv Horsewear. Det hade regnat rakt igenom kan man väl påstå… Så jag kunde vrida ur det med när vi kom in. Jag köpte ett par nya handskar på Hööks häromdagen, ett par läderhandskar. Sååå sköna och såå förstörda i ösregnet igår!! Ångrar mig bittert att jag inte bytta handskar. Har försökt alla knep att få dem smidiga och fina igen. Men ack, de är nog dessvärre förstörda. Pust.

Tips på BRA, VARMA, VATTENTÄTA handskar sökes !! Vattentäta är nästan viktigast…

Idag köpte jag ett chockrosa ländtäcke med reflex från Hööks. 15% rabatt på reflex så what the heck, är ju behövligt. Bara att hoppas att det håller ett tag i alla fall. Min erfarenhet av Hööks grejer är att du får vad du betalar för, de håller inte jättelänge… Speciellt reflex-grejer som inte tål väder och vind och spricker här och där. Återstår att se!

En annan sak som gått sönder, som visserligen inte är från Hööks är min tömkörningsgjord! 🙁 en av bukgjordens fästen har släppt i sömmen! :'( det är ju så att jag vill börja gråta !! Älskar min tömkörningsgjord men man blir ju gråhårig när grejerna bara går sönder och jag sköter verkligen om mina lädergrejer!

Jag ska göra iordning min dressyrsadel och lägga ut till försäljning. Använder den aldrig för den passar inte någon utav mina ponnyer ! En nötbrun Hubertus sadel, modell äldre med en kåpa, normal bom, 17″.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.