Häst

Regent blir bara finare och finare !

Såklart är det en stor skillnad på Rex och Regent. Rex är mer rejäl med riktiga stockar till ben, medan Regent är lite lättare i modellen. Men sen kommer de också från två heeeelt olika mammor! Men jag börjar bli mer och mer förtjust i Regent. Han har verkligen fyllt i. Visst han har fortfarande mammas lite taniga långa hals till skillnad från Rex som ser ut som en köttbulle hela han 😉

Monarch hade 19cm i skena som 3 åring, Graffe hade 18cm som 4 åring. Rex kommer nog få riktigt ordentliga ben men Regent lär inte bli gracil. Han har ganska rejäla ben han med, men snäppet smalare. Han har verkligen vuxit på sig på den senaste månaden. Nu har han till och med en liten kulmage 🙂 Han är väldigt lik Monia i ansiktet, men i mörkret är det ibland svårt att se skillnad på Belinda och honom. Deras teckning är relativt lika just nu. Belinda har strimbläs medan Regent skimlar av med en stjärna.

Här kommer en bild från ikväll på Regent. Ska försöka fotografera dem ute imorgon, men de är ju inte jättevackra i sin vinterskrud.. 😉
IMG_2963.JPG

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.