Häst

Idag snöade det på dig Monia…

Jag har tänkt mycket på dig den senaste tiden. Kan inte förstå att det redan gått över två månader sedan jag tog farväl av dig. Det är så mycket som känns ogjort. Det är så mycket vi hade behövt prata om och klias om. Idag när jag borstade av den värsta snön från din son så började han klia mig i sidan, sådär som du alltid gjorde från dag ett. Försiktigt med nosen gnuggandes fram och tillbaka. Inte en gång använde du tänderna utan bara din sträva mule som gjorde alla klädesplagg precis gråa. Jag äskade verkligen de stunderna med dig, när det bara var du och jag.

Idag snöade det på dig där du vilar. Snön var visserligen kortvarig men den var så vacker när den föll. Jag kommer ihåg första vintern med dig. Du var hårig som en brunbjörn och dräktig med Monarch. Du älskade snön, och det smittade av sig på Monarch.

Jag tittar ofta bort mot dig. Jag kan fortfarande se dig, även fast jag vet att du inte är där. Häromdagen när unghästarna for runt i hagen så var du där och lugnade dem. Jag kände det på mig. Regent är så otroligt lik dig, hur hann du lära honom alla dina knep? Jag tror du stöttar honom fortfarande…

Älskade fina Monia, du fattas mig så otroligt. Jag hoppas att Graffe tar väl hand om dig där ni är. Mina ädelstenar. IMG_3573.JPG

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.